top of page

SPONTANE FAMILIEMOMENTEN VASTGELEGD IN DE NATUUR

Avontuurlijke familieshoot

Jullie gezin, jouw kleine club met lievelingsmensen. Waarschijnlijk heb je al veel foto’s van je kindjes, maar zijn er weinig beelden waar jullie allemaal op staan. En dat is zonde, want dat zijn later vaak de meest dierbare foto’s. Voor jezelf, maar ook voor jullie kinderen. Laat mij je helpen om jullie gezin spontaan vast te leggen tijdens een speelse en relaxte fotoshoot.

Moeder en zoon in de natuur met fotosessie
Vader houdt zoon in armen
Dochter op nek van vader lachend
Twee zusjes spelend tijdens familie fotoshoot

EMBRACE the WILD
BEAUTIFUL HEARTS

Omarm de chaos!

Tijdens een gezinsfotoshoot hebben kinderen vaak bijzonder weinig boodschap aan de verwachtingen die wij hier als volwassenen soms bij hebben. Want waarom zou je netjes stil gaan zitten voor een foto op een mooie plek waar zoveel te beleven valt? Laat me je gerust stellen: mijn familie fotoshoots staan vooral in het teken van.. Avontuur!

Een levendig verhaal met karakter

We kiezen samen een activiteit en een locatie voor de fotoshoot en ik ga mee om jullie verhaal in beeld te brengen. Kastanjes zoeken in het bos, verstoppertje spelen op de heide, auto’s kijken op het circuit of met de dieren knuffelen op jullie favoriete kinderboerderij. Er is van alles mogelijk, zolang het maar bij jullie past. 

Uiteraard heb ik een aantal opdrachtjes voor jullie in petto zodat ik tussendoor de leukste en liefste momenten kan vangen met mijn camera. Want hoe energiek jullie kindje ook is, reken maar dat ik die vluchtige knuffel met mama of papa toch stiekem op beeld krijg ;)

Lachende ouders en dochter bij gezinsfotoshoot

LIVE BOLDLY and
LOVE FREELY

Kussende ouders bij familie fotoshoot in de natuur

ZIJ GINGEN JOU VOOR

Oprechte momenten 
van connectie en liefde 

Wij hebben van Stay Wild Studios supermooie beelden ontvangen. De warme zachte nabewerking geeft zo’n mooie dromerige uitstraling! Het is een bijzondere familieherinnering waar we nu prachtige beelden van hebben. In plaats van een stijve geposeerde foto aan de muur. We zijn echt heel blij met het resultaat! Dankjewel ♡

Liefdevolle ouders met kind aan borst

DENK JE DAT WE EEN MATCH ZIJN?

Boek een gezinsfotoshoot

Neem gerust contact met me op om jullie fotosessie te boeken en de mooiste herinneringen vast te leggen.

Haar stijl springt er voor ons echt uit!

Hoewel fotoshoots vaak wat ongemakkelijk voelen, stelde Yvonne ons op de parkeerplaats al - onbewust - op ons gemak. Alles voelde heel ‘gewoon’ aan in positieve zin, waardoor we in korte tijd veel leuks konden schieten. Ze liet ons vooral ons zijn en gaf kleine aanwijzingen. Haar stijl springt er voor ons echt uit, wat werd bevestigd door het eindresultaat. Dankjewel!

— KRATZSCH

Tarieven

Bekijk mijn tarievenpagina voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een familie fotoshoot.

bottom of page