top of page

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over jouw aanstaande Zwangerschap, Newborn, Our Little Tribe of Motherhood fotoshoot? Geen zorgen, ik heb de antwoorden voor je verzameld! Staat jouw vraag er niet tussen of is je vraag nog niet compleet beantwoord? Neem dan gerust contact met me op, zodat je vol vertrouwen je fotosessie kunt plannen.

 • Met hoeveel weken kan ik het beste een Zwangerschapsshoot plannen?
  Tussen de 30 en 35 weken is vaak de beste periode voor een Zwangerschapsshoot. Over het algemeen voel je je in die periode fit en mobiel, waardoor stukjes lopen tijdens de shoot niet als een belemmering voelen. Ook is je groeiende buik waarschijnlijk al mooi aanwezig, en die willen we natuurlijk graag prachtig vastleggen. Liever iets eerder of later je shoot plannen? In overleg kan dat ook.
 • Met hoeveel weken kan ik het beste een Newborn shoot plannen?
  Bij mij kun je een Newborn shoot boeken tot en met 12 weken. Het is verstandig om jouw uitgerekende datum alvast door te geven tijdens de boeking, zo kan ik ruimte vrijhouden in mijn agenda. De foto’s worden altijd bij jullie thuis gemaakt, zodat jullie je vertrouwde bubbel niet uit hoeven.
 • Wat doen we als het weer tegenzit bij een shoot op een buitenlocatie?
  Bij storm of regen verplaatsen we de shoot. Meestal check ik twee dagen van tevoren het weerbericht, als de weersomstandigheden er dan (nog steeds) slecht uitzien, zal ik contact met je opnemen om een nieuwe datum te plannen.
 • Hoe lang duurt een fotoshoot?
  Gemiddeld duurt de fotoshoot zelf 60 tot 90 minuten, maar ik pas me ten alle tijden aan op hoe het loopt. Soms hebben kindjes in het begin iets langer de tijd nodig om zich op hun gemak te voelen, of komt er nog even een verschoonmoment tussendoor. Maar het kan ook gebeuren dat alles super vlot en soepel verloopt en dat we iets eerder klaar zijn.
 • Wat trek ik aan tijdens een fotoshoot?
  In mijn welkomstgids vind je een uitgebreide styling guide en daarnaast denk ik graag met je mee op het moment dat je even advies wilt inwinnen. Ook is het mogelijk om een prachtige jurk uit mijn client closet te dragen tijdens je fotoshoot.
 • Op welke locaties kan een fotoshoot plaatsvinden?
  Ik fotografeer bij je thuis of in de vrije natuur. Samen kiezen we een passende locatie gebaseerd op afstand en de gewenste sfeer op de foto’s. Gebieden waar ik veel te vinden ben zijn zandverstuivingen zoals de Soesterduinen, het bos en het strand. Ik werk voornamelijk in de provincies Zuid-Holland en Utrecht, maar in overleg is er veel mogelijk.
 • Wat kost een fotoshoot?
  Bij elke fotoshoot heb je de keuze uit diverse pakketten vanaf €225. De tarieven zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten. Lees er meer over op mijn tarievenpagina
 • Krijg ik korting als ik 2 fotoshoots boek?
  Ja. Dan kun je het Combi-pakket boeken. Combineer twee fotoshoots naar keuze en profiteer van een speciale korting! Kies bijvoorbeeld voor een zwangerschapsshoot gecombineerd met een newborn shoot, een motherhood shoot met een familie fotosessie, of elke andere combinatie die je wenst. Ik leg graag jullie bijzondere momenten vast, van zwangerschap tot gezinsleven en alles daartussenin.
 • Wanneer moet ik de betaling voldoen?
  Zodra we samen een datum en een tijd hebben geprikt voor jouw fotoshoot, ontvang je van mij een factuur met de pakketprijs van de shoot. Wanneer deze betaling voldaan is, is jouw shoot officieel geboekt. Na afloop van de shoot ontvang je een tweede factuur met de gemaakte reiskosten. Wanneer ook deze is voldaan, verstuur ik de foto’s.
 • Wanneer en hoe ontvang ik mijn foto’s?
  Binnen vier weken na de fotoshoot ontvang je van mij een persoonlijke online galerij met foto’s waaruit je jouw lievelingsbeelden kunt selecteren. Zodra ik jouw selectie heb ontvangen, voorzie ik de geselecteerde foto’s van een final touch up en verzend ik deze digitaal via een downloadlink met WeTransfer in hoge resolutie.
 • Is het mogelijk om extra foto’s te bestellen?
  Het is altijd mogelijk om extra foto’s te bestellen. Voor het nabestellen van losse beelden hanteer ik de volgende tarieven: Voor 1 extra beeld reken ik €15, voor 5 extra beelden €60 en voor 10 extra beelden €100. Het is ook mogelijk om de gehele galerij te bestellen voor €165.

JOUW KOSTBAARSTE MOMENTEN OP BEELD • ONGETEMD & AUTHENTIEK

Zwangerschapsshoot in de natuur.

Een tijdloze herinnering
die levenslang meegaat

Als je op zoek bent naar een fotograaf die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook de gave bezit om de diepste emoties te vangen, dan is Yvonne van Stay Wild Studios een uitstekende keuze! Haar beelden zijn kleine liefdesbrieven aan het leven -  momentopnamen van liefde en verbinding, die je wilt koesteren en voor altijd vasthouden. Ze herinneren ons eraan dat het leven kostbaar is en dat we elk moment moeten omarmen.

— NADIYA

Yvonne met dochter.
Motherhood fotoshoot. Moeder tilt dochtertje in de lucht

YVONNE MET DOCHTER ROSIE

bottom of page