top of page

Zwangerschapsfotoshoot in de natuur

Denk je aan een zwangerschapsfotoshoot in de natuur? Het is een bijzondere ervaring om zwangerschapsfoto’s te laten maken te midden van de serene schoonheid van Moeder Natuur. Als zwangerschapsfotograaf draait het voor mij niet alleen om het vastleggen van deze speciale periode in jouw leven, maar om het creëren van een herinnering die voor altijd blijft bestaan.Zwangere vrouw met handen op buik tijdens een zwangerschapsshoot

Locatie van een zwangerschapsshoot in de natuur

Nederland biedt een overvloed aan adembenemende fotolocaties. Rustige plekjes waar je één wordt met de natuur zoals het bos of op het strand en in de duinen. Of je nu de voorkeur geef aan een intieme sessie alleen, samen met je partner, of met je kinderen, jouw zwangere buik staat centraal.


De foto's vangen teder de beschermende handen die jouw ongeboren kindje vasthouden en de liefdevolle kus van je partner, grote zus of broer. Het zijn momenten die je voor altijd zult koesteren en die Stay Wild Studios met liefde voor je vastlegt, zonder poseren, maar met oprechte emoties en natuurlijke schoonheid.


Dromerige achtergronden en unieke momenten

Buitenlocaties bieden een steeds wisselende, en betoverende achtergrond voor je zwangerschapsshoot. Van bloeiende bloesems in de lente tot kleurrijke herfstbladeren in de herfst, elke maand brengt nieuwe verrassingen en prachtige momenten. En terwijl de focus ligt op jou en je groeiende buik, draagt de natuurlijke omgeving bij aan de magie van de foto's, waardoor ze levendig en tijdloos worden.

Kleding en styling bij zwangerschapsfotografie

Kleding en styling spelen een belangrijke rol bij het creëren van de juiste sfeer bij een zwangerschapsshoot in de natuur. Je kunt kiezen uit prachtige handgemaakte jurken uit mijn client closet of je eigen kleding meenemen.


Varieer gerust met verschillende outfits voor de nodige afwisseling. Zorg er ook voor dat de kleding van jou en je partner op elkaar zijn afgestemd, waarbij rustige kleuren de voorkeur hebben boven drukke prints.


Planning van de zwangerschapsshoot op locatie

Natuurlijk kan het weer een uitdaging vormen voor een buitenshoot, maar laat dat je niet tegenhouden. Ik houd altijd rekening met de weersvoorspellingen en zal, indien nodig, de sessie verplaatsen naar een andere dag of een alternatieve locatie aanbieden. Als je liever toch binnen blijft, is er altijd de mogelijkheid om de shoot bij jou thuis te laten plaatsvinden. Het is aan jou om te beslissen wat het beste voelt.


Om ervoor te zorgen dat je op tijd bent voor je sessie, raad ik aan om deze te plannen tussen de 30e en 35e week van je zwangerschap, wanneer je buik op zijn mooist is en je baby waarschijnlijk nog niet van plan is om te arriveren : )

Interesse in een zwangerschapsshoot?

Ben je zwanger en wil je deze bijzondere periode vastleggen in een dromerige natuurlijke setting? Neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Zoek je naar inspiratie, dan kun je de foto's in mijn portfolio bekijken. En of je nu een volledig uitgewerkt plan hebt of nog zoekende bent, ik sta voor je klaar met advies en begeleiding. 


Laat Stay Wild Studios jouw zwangerschap op een onvergetelijke manier vastleggen en neem vandaag nog contact op!

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page