top of page

JOUW ZWANGERSCHAP EN DE EERSTE BLIK VAN JE KLEINE: EEN MAGISCH BEGIN

Combi pakket

Profiteer van een speciale korting wanneer je twee fotoshoots combineert naar keuze. Of je nu kiest voor een zwangerschapsshoot in combinatie met een newborn shoot, een motherhood shoot met een familie fotosessie, of elke andere combinatie van twee fotoshoots, ik bied korting aan bij elke combinatie die je kiest. Het is voor mij een bijzonder moment om jullie speciale momenten vast te leggen, van de zwangerschap tot het gezinsleven en alles daartussenin. Neem gerust contact met me op voor meer informatie!

Zwangere vrouw met handen op buik.
New Beginning. Pasgeboren baby.
Jonge moeder borstvoedend op bed.

Professioneel, warm, en oog voor detail

Ik kan niet anders dan Stay Wild Studios aanbevelen! De zwangerschapsshoot was al geweldig, maar de Newborn shoot overtrof al onze verwachtingen. Ze wist de lieve momenten perfect te vangen en de foto's zijn erg mooi geworden. Yvonne heeft voor eeuwige herinneringen gezorgd. 5 sterren!

— THOMAS

Image by 🇸🇮 Janko Ferlič

Zwangerschap + Newborn  Shoots

Voor mij is het ongelofelijk bijzonder wanneer ik een zwangerschap mag vastleggen en daarna óók nog jullie lieve baby mag ontmoeten en fotograferen! Benieuwd naar alle mogelijkheden en wat er bij de fotoshoots is inbegrepen? Bekijk nu mijn tarievenpagina voor gedetailleerde informatie!

bottom of page