top of page

EEN KLEIN WONDER - DE BETOVERING VAN DE EERSTE WEKEN

Newborn Shoot

Het is bitterzoet hoe snel je fragiele, pasgeboren baby zich ontpopt tot een stevig mini-mensje dat opeens niet meer de hele dag slaapt, maar wakker de wereld inkijkt. De weken waarin het kontje van je baby nog met gemak in je handpalm past en je dagen bestaan uit voeden, slapen en knuffelen, lijken als mist te zijn vervlogen. Laat me je helpen om die eerste speciale periode samen te vereeuwigen tijdens een newborn shoot, zodat je voor altijd terug kunt blikken op die lieve donshaartjes en kleine vingertjes. 

Moeder met pasgeboren baby en haar dochters
Baby in vogelperspectief
Jonge moeder geeft borstvoeding
close up pasgeboren baby

HEARTFELT MOMENTS   for  ETERNITY

DE PUURHEID VAN PASGEBOREN LIEFDE

Dierbare foto's voor later

Als je middenin die eerste periode als kersverse ouders zit, is de rozengeur en maneschijn soms ver te zoeken. Slaapgebrek, zorgen om de gezondheid van jullie kindje of borstvoeding die moeilijk op gang komt. Hoe ik iedereen zo’n prachtige roze wolk ook gun, uit eigen ervaring weet ik dat die wolk heus niet alleen maar roze is. Toch komt er later ongetwijfeld een moment waarop je wenst dat je die kleine, pasgeboren baby van toen weer eventjes héél dicht tegen je aan kan houden.

 

De beelden die we maken tijdens een newborn fotoshoot geven jou voor altijd een dierbaar retourticket naar die eerste weken, waarin je baby nog zo vertederend lief, zacht en klein was. Een sentimentele tijdreis terug naar toen, vol liefdevolle momenten en schattige details om generaties lang op terug te blikken.

Het plannen van jouw newborn fotoshoot

Een veelgestelde vraag over een newborn fotoshoot is in welke week deze shoot het beste gepland kan worden. Mijn antwoord hierop is simpel: wanneer het voor jullie goed voelt. In principe vindt een newborn shoot plaats binnen de eerste 12 weken na de geboorte van jullie kindje, maar of dat bij 3 of 12 weken is beslissen jullie helemaal zelf. Wel is het handig om jullie newborn fotoshoot alvast te boeken tijdens de zwangerschap, zo ben je altijd verzekerd van een plekje in mijn agenda rond die periode. Zodra jullie kindje geboren is, mag je mij een berichtje sturen zodat we samen een fijn moment voor de fotoshoot kunnen prikken. 

Jonge ouders in bed, moeder geeft borstvoeding
Detail baby handje
Pasgeboren baby in rieten mand

HELLO BABY

Voorbereiding

Voorafgaand aan een newborn fotoshoot bespreken we wat jullie tijdens deze bijzondere sessie in beeld willen brengen. Ik vind het uiterst belangrijk dat je met een gelukzalig gevoel terugkijkt op deze foto’s, dus spreek vooral je verlangens uit.

 

Welke momenten met je baby mogen in deze serie niet ontbreken? Wat voor een setting en styling past er bij jullie? Fotograferen we bij jullie thuis, of is het hartje zomer en lijkt het je daarom fantastisch om jullie newborn fotoshoot in de natuur plaats te laten vinden? Ik breng jullie wensen in kaart en denk graag mee. 

AS SOON as I saw you
I knew a GRAND ADVENTURE was about
to
HAPPEN

— WINNIE THE POOH

Tijdens de newborn shoot

Het volgen van de behoeften van jullie pasgeboren baby vind ik het allerbelangrijkste tijdens een newborn fotoshoot. Ik beweeg mee in jullie ritme en neem ruim de tijd om alle momenten en details vast te leggen die voor jullie van waarde zijn. Geen zorgen als er een voeding of verschoning tussendoor komen; ik stel me verdekt op en vang zo de meest authentieke momenten.

Moeder met baby aan borst
Close up pasgeboren baby van Stay Wild Studios

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Boek jouw newborn shoot!

Klaar om tijdloze herinneringen vast te leggen? Neem contact op en reserveer jouw unieke newborn fotoshoot.

Tarieven

Bekijk mijn tarievenpagina voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een Newborn fotosessie.

Onze shoot was een geweldige ervaring die we voor altijd koesteren

Stay Wild Studios heeft de pure magie van de eerste weken met onze pasgeboren baby hartverwarmend vastgelegd. Yvonne's talent om de tederheid en het kleine wonder van ons kleintje te vangen, is werkelijk buitengewoon.

— SABINE

Close-up van zwangere vrouw met haar partner

ZWANGERSCHAP + NEWBORN SHOOT

COMBI KORTING

Ontvang nu een speciale korting bij het vastleggen van zowel je zwangerschap als de eerste periode van jullie lieve baby!

Pasgeboren kindje in rieten wiegje.
bottom of page