top of page

CREËER BLIJVENDE HERINNERINGEN AAN DEZE BIJZONDERE PERIODE IN JOUW LEVEN

Zwangerschapsshoot

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd met dit prachtige nieuws! Een baby die mag groeien in jouw buik en met zoveel liefde wordt gedragen, het is en blijft ontzettend bijzonder. Of je nu voor de eerste, tweede of derde keer moeder wordt: iedere zwangerschap is pure magie en verdient het om gekoesterd en vereeuwigd te worden.

Zwangere vrouw tijdens Zwangerschapfotosessie in de natuur
Zwart wit, vrouw houdt haar zwangere buik vast
sfeerbeeld in bruintinten van natuur
Zwangerschap-Pregnancy-fotosessie-fotoshoot

WILD HEARTS, STUNNING SHOTS   for  LASTING MEMORIES

Jouw zwangerschap in beeld

Het klinkt misschien als een sprookje, maar over een paar maanden zal die prachtige, zwangere buik slechts een zoete herinnering zijn. Ik leg deze magische periode in jullie levens met alle liefde vast tijdens een relaxte zwangerschapsshoot. Samen creëren we een unieke setting, die jullie past als een jas. Het resultaat? Een serie prachtige herinneringen die je voor altijd zal laten herinneren hoe mooi en krachtig jij jouw kindje droeg.

De perfecte tijd voor een zwangerschapsshoot

Tussen week 30 en 35 is meestal de ideale tijd voor een zwangerschapsshoot. In deze periode voel je je over het algemeen nog energiek en mobiel genoeg om vrij te bewegen en kleine stukjes te wandelen tijdens de fotoshoot. Bovendien is je groeiende buik waarschijnlijk al goed zichtbaar, en die leggen we natuurlijk graag op een prachtige manier vast. Als je liever iets eerder of later in je zwangerschap een afspraak maakt voor je shoot, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Zwangere dame fotoshoot in natuur
Zwangere vrouw met handen onder buik, close up
Dame met bolle buik en openvallende jurk bij meer

YOUR STORY

Het vertellen van jullie unieke verhaal

Voorafgaand aan jouw zwangerschapsfotoshoot stemmen we samen de styling en de locatie af op wat er bij jullie past, ik vind het namelijk van onschatbare waarde dat de authenticiteit van de beelden afspat. Uiteraard draait mijn creatieve brein bij het voorbereiden van iedere shoot op volle toeren mee en zal ik hierbij eerlijk aangeven wat wel of juist niet lekker werkt op beeld, zodat we verzekerd zijn van een magisch eindresultaat.

LIVE in the SUNSHINE
SWIM
in the SEA
DRINK
the WILD AIR

— RALPH WALDO EMERSON

Tijdens jouw sessie

Het is niet meer dan logisch dat je het een beetje onwennig vindt om opeens in het stralende middelpunt te staan, dus ik help je graag. Tijdens de sessie zal ik je begeleiden bij het aannemen van mooie houdingen en ook wat kleine, speelse opdrachtjes geven. Verder zullen we vooral lekker kletsen en genieten van wat er ontstaat in het moment. Ik kan niet wachten om samen jullie verhaal vast te leggen op beeld!

Zwangere dame met gekruiste armen over borst
Zwangere vrouw en haar man in rolstoel in bos

DENK JE DAT WE EEN MATCH ZIJN?

Laten we samenwerken

Neem gerust contact met me op om jouw zwangerschapsfotoshoot te boeken en deze bijzondere tijd voor altijd vast te leggen.

Tarieven

Bekijk mijn tarievenpagina voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een zwangerschapsshoot.

Yvonne heeft mijn zwangerschap prachtig vastgelegd

Yvonne heeft prachtige foto’s tijdens mijn tweede zwangerschap gemaakt. Ze is nuchter, stelt je op je gemak, weet wat ze doet en is heel vriendelijk. Ook vond ik het fijn om goede informatie van tevoren te krijgen. Ik zou haar zeker aanbevelen!

— VERE

Close-up van zwangere vrouw met haar partner

ZWANGERSCHAP + NEWBORN SHOOT

COMBI KORTING

Ontvang nu een speciale korting bij het vastleggen van zowel je zwangerschap als de eerste periode van jullie lieve baby!

Pasgeboren kindje in rieten wiegje
bottom of page